← Takaisin blogiin

Haku tanssijantaiteen maisteriohjelmaan

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssijantaiteen maisteriohjelma hakee opiskelijoita syksyllä 2021 alkavaan koulutukseen.

Maria Mäkelä istuu tuolilla kultaisessa paidassa.
In the photo Maria Mäkelä | Photo Sanni Siira

Hakuaika: 7.-20.1.2021
DL: 20.1.2021 klo 15 (UCT +02:00)

Tanssijantaiteen maisteriohjelma koostuu kahden lukuvuoden intensiivisistä opinnoista. Opintojen keskiössä on monipuolinen esiintyjäntyön käytäntöjen tutkiminen tanssitaiteen ja lähitaiteiden viitekehyksissä. Opinnot tarjoavat mahdollisuuden syventää ymmärrystä tanssijantaiteen historiasta ja teoriasta ja luovat turvallisen alustan taiteellisille kokeiluille ja oman esiintyjäntyön syventämiselle.

Alan ajankohtaiset kysymykset heijastuvat opetuksen sisältöihin. Opiskelijana voit keskittyä itseä kiinnostaviin työskentelymetodeihin, rooleihin ja perinteisiin. Kehityt niin sooloesiintyjänä kuin taiteellisen työryhmän aktiivisena, reflektoivana jäsenenä. Opinnot tukevat kehittymistäsi omaäänisenä taiteilijana ja esiintyjänä suhteessa muuttuvaan yhteiskuntaan ja sen muuttuviin käsityksiin taiteesta ja ihmisyydestä. 

Tanssijantaiteen maisteriohjelma tekee yhteistyötä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun muiden maisteriohjelmien sekä Esittävien taiteiden tutkimuskeskuksen (Tutke) kanssa. Opintoihin kuuluu laaja valinnaisten opintojen osa, jonka puitteissa voit tehdä harjoittelun ammattikentällä, suorittaa lisää opintoja tai tehdä henkilökohtaisia projekteja.

Koulutusohjelmassa vierailee lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä opettajia. Opintojen pääasiallinen kieli on suomi tai englanti vuosikurssista riippuen.

Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen teak.hakijapalvelut@uniarts.fi

Tanssitaiteen blogi

Tanssitaiteen blogi on perustettu alustaksi, jolla keskustella erilaisista tanssitaiteeseen ja sen tekemiseen liittyvistä kysymyksistä ja havainnoista. Blogin kirjoitusten kautta pääset tutustumaan tanssitaiteen opiskelun arkeen opiskelijoiden ja henkilökunnan näkökulmista, ja lukemaan ajoittain ilmestyviä opiskelijoiden ja opettajien haastatteluja.

Uusimmat julkaisut

Seuraa blogia