← Takaisin blogiin

Haku koreografian MA-ohjelmaan

Lue koreografian koulutusohejlman hakuilmoitus suomeksi. Hakuaika 7.-20.1.2021.

Kädet pitävät muovista paperia. Kuvassa lukee "MA in choreography, applications 7-20 Jan 2021."

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu
Hakuaika 7.1.-20.1.2021 
Huom! Hakulomake sulkeutuu klo 15:00

Kannustamme kaikkia koreografian maisteriopinnoista kiinnostuneita hakemaan rohkeasti. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan taiteelliseen työhönne tulevan kevään aikana. 

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun koreografian maisteriohjelma on kaksivuotinen, päätoimista opiskelua edellyttävä koulutusohjelma. Sille on tunnusomaista historiatietoinen ja tutkimusorientoitunut lähestyminen koreografiaan. Ohjelman sisäänotto on joka toinen vuosi, ja keväällä 2021 valitaan enintään viisi uutta opiskelijaa.

Koulutusohjelma tarjoaa ympäristön reflektoida ja kehittää omaa taiteellista työtä, ja osallistua koreografian alan kehittämiseen dialogisessa ja kollegiaalisessa ympäristössä. Ohjelmassa taiteen ja koreografian nähdään olevan jatkuvassa vuorovaikutuksessa yhteiskunnan ja siihen liittyvien ajankohtaisten teemojen, kuten ekologisten, poliittisten ja identiteetteihin liittyvien kysymysten kanssa. Opiskelijan omaa taiteellista kehitystä tukevassa opetuksessa tutustutaan ajankohtaisiin esityksen teorioihin sekä taiteellisiin traditioihin, metodeihin ja käytäntöihin. 

Koulutusohjelma hakee motivoituneita ja sitoutuneita opiskelijoita, joilla on soveltuva kandidaatintutkinto, ja mielellään kokemusta tanssitaiteen kentältä ja omasta taiteellisesta työstä. Koulutusohjelmassa opiskellessasi olet osa keskustelevaa ja tutkimusorientoitunutta yhteisöä, jossa tanssitaidetta ja koreografiaa tarkastellaan laaja-alaisesti. Opiskelijana pääset hyödyntämään Teatterikorkeakoulun taiteellisen toiminnan resursseja neljässä opintoihin kuuluvassa esitysprojektissa.

Ohjelma tekee yhteistyötä Taideyliopiston muiden koulutusohjelmien ja Esittävien taiteiden tutkimuskeskuksen kanssa. Se toimii aloitteellisesti opintoyhteistyön parissa ja on mukana rakentamassa kansainvälisiä kumppanuuksia, kuten Nordic Choreographic Platformia, joka on osa koulutusohjelman opetussuunnitelmaa.

Hakeminen

Ohjelma on avoin kansainvälisille hakijoille ja ilmainen EU / EFA maista tuleville opiskelijoille. Lue lisää ennakkotehtävistä ja hakemisesta osoitteesta https://www.uniarts.fi/ohjeet/nain-haet-koreografian-maisteriohjelmaan/.  

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen teak.hakijapalvelut@uniarts.fi.

Koreoblogi

Koreografian koulutusohjelman blogi on keskustelun ja jakamisen paikka. Täällä koulutusohjelman opiskelijat, henkilökunta ja vierailijat kirjoittavat koreografiasta, opiskelusta, meneillään olevista projekteista, (tanssi)taiteesta ja sen ympäriltä.

Uusimmat julkaisut

Seuraa blogia