← Takaisin blogiin

Finnish Journal of Music Education (FJME) kutsuu artikkeleita erikoisnumeroon, jonka aihe on “Care and Compassion in Music Education”

Teema pohjautuu tämän kevään NNRME 2022 -konferenssin teemaan. Aihetta voi lähestyä lukuisten tieteenalojen ja tutkimuskysymysten kautta – toivommekin erikoisnumeron artikkeleiden edustavan erilaisia näkökulmia ja lähestymistapoja. 

Kutsumme ensimmäisessä vaiheessa abstrakteja (max 300 sanaa) artikkeliehdotuksiksi helmikuun loppuun mennessä (28.2.2022). Abstraktit voi lähettää osoitteeseen suvi.saarikallio@jyu.fi.

Erikoisnumeroon kutsuttavat artikkelit valitaan abstraktien perusteella, ja valinnasta ilmoitetaan maaliskuun 10. päivään mennessä.

Varsinaisten artikkeleiden deadline on toukokuussa, 20.5.2022. Oletuksena on, että erikoisnumeron artikkelien kirjoittajat toimivat myös vertaisarvioijina toistensa artikkeleille touko-kesäkuun 2022 aikana.

Artikkeleiden kieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti. Artikkelien kirjoittamisen yleiset ohjeet löytyvät FJME:n verkkosivuilta

Lisätiedot

Suvi Saarikallio, erikoisnumeron toimittaja
suvi.saarikallio@jyu.fi

Tekstejä taiteista

Monimuotoinen julkaisutoimintamme käsittelee esittävän taiteen, kuvataiteen, musiikin, tutkimuksen ja taiteellisen tutkimuksen kysymyksiä. Tästä blogista voit lukea julkaisutoimintamme kuulumisia. Lisätietoa julkaisujen saatavuudesta löydät Taideyliopiston Julkaisut-sivulta.

Uusimmat julkaisut

Seuraa blogia