Valosuunnittelun blogi

Blogissa pohditaan valoon, valosuunnitteluun ja alan opiskeluun liittyviä kysymyksiä.

Tietoa blogista
Tanssijahahmo hämyisessä, oranssiksi valaistussa tilassa.

Uusimmat

Näytä: Kaikki
  • Taideopetusta etänä

    Taideyliopiston opetus väisti Koronaa verkkoon 18. maaliskuuta alkaen ja mullisti samalla opiskelijoiden, opettajien ja henkilökunnan arjen.

  • Book on Finnish lighting design launched at PQ19 in Prague

    ”360 Degrees – Focus on Lighting Design” (2019) puts together Finnish perspectives on today’s lighting design as well as its history, viewed from our current standpoint.

  • Haastattelussa tohtorinopinnot aloittava valosuunnittelija Nanni Vapaavuori

  • Filosofina taiteellisessa työryhmässä

    Helsingin yliopiston teoreettisen filosofian opiskelija Joel Silvennoinen kirjoittaa blogiin havainnoistaan, kun hän toimi dramaturgina teoksessa HOLD. Marraskuussa 2017 esillä ollut installaatio oli Teatterikorkeakoulun valosuunnittelun maisteriopiskelija Mateus Mannisen sekä Aalto-yliopiston lavastustaiteen maisteriopiskelija Fabian Nybergin taiteellinen opinnäyte. Lisäksi työryhmässä toimivat äänisuunnittelun maisteriopiskelijat Eero Nieminen ja Kalle Rasinkangas.

Lataa lisää

Tietoa blogista

Blogissa pohditaan valoon, valosuunnitteluun ja alan opiskeluun liittyviä kysymyksiä. Kirjoitukset voivat käsitellä myös laajemmin visuaalista kulttuuria sekä luonnollisesti esityksiä ja niiden tekemistä. Opiskelijoiden, alumnien, henkilökunnan ja vierailevien kirjoittajien kirjoittamat tekstit vaihtelevat pituudeltaan ja kirjoitustyyliltään.