← Takaisin blogiin

Hajatellen hakemista

Opinnäytteen pikakirjoitusta, pyristelyä ja heittäytymisiä kirjoitusretriitissä lapsuuden maisemissa Pohjois-Karjalassa.

Ruutukaappaus kirjoittajan desktopilta
Kun desktop alkaa muistuttaa elämäsi sisältöä.

Viimeinkin, kahden päivän uurastuksen jälkeen on kotisivutkin rempattu kuntoon ja kalenteri ajan tasalla. Kaikkeen sitä ihminen ryhtyykin vältellessään opparia…

Palattuani kirjailijaresidenssistä, Sysmän huurteisen rauhoittavasta hiljaisuudesta, kävi muutamassa päivässä kipeästi ilmi, ettei kirjallistani noin vaan puristettaisi loppuun samaan tyyliin 30 neliön helsinkiläisessä kaksiossa. Ajatuksen alinomaan katkeillessa seinän takaa kantautuvien Fortnite-matsin tai naapurien mojovan parisuhderiidan takia koin ainoaksi vaihtoehdokseni karata nauttimaan pidennettyä kirjoituslomaa kotikonnuilleni Pohjois-Karjalaan.

Tänään hymyilytti tajuaminen tän kaiken ähellyksen keskellä, että kaupasta hakemani lohtumässyt oli tismalleen samat kuin yläasteen pahimpina teiniangstivuosina ja vieläpä tismalleen samasta lähikaupasta. Täytelakut ja mansikkasuklaa. Pohjis. 🧡 (Kauppa sentään vielä on vaikka yläastekin purettiin viime vuonna…)

tahmeeta on ollut joo ja erityisen epämiellyttävää. Muutamia hyviä kokemuksia, niinku olin tossa tammikuun kirjailijaresidenssissä niin siellä pääs vauhtiin, mutta kun palas takas helsinkiin niin iski ihan täydellinen lamaantuminen.Sinä lähetit 1. maaliskuu klo 18.29Kuvaavaa on että esim. Helsingin kirjastosta tuli tänään viestiä että aineisto on noudettavissa. :DDDD Siis lähdeaineisto minkä ois pitäny olla mulla kuukausia sitten.Sinä lähetit 1. maaliskuu klo 18.30En taida kyl enää sisällyttää yhtään mitään uutta tohon. Meininki on että näillä mennään.

Taideopiskelijan elämää

Taideyliopiston opiskelijat jakavat hetkiä arjestaan niin kotimaassa kuin vaihdossa ulkomailla. Pääset myös kurkistamaan esiripun taakse, kun opiskelijat kertovat valmistautumisestaan näyttelyyn, konserttiin tai esitykseen.

Uusimmat julkaisut

Seuraa blogia