← Takaisin blogiin

Titta Aaltonen – Näyttely on avautunut!

Eilen juhlittiin Kuvan Kevään avajaisia ja nyt teokset ovat nähtävissä yleisölle! Tunnelma avajaisissa oli tiivis kuten aina. Kuvataideakatemian dekaani Markus Konttinen kukitti osallistujat ja teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professori Elina Knihtilä piti juhlapuheen. Tämän jälkeen opiskelijoille jaettiin stipendejä ja palkintoja.

Oma teokseni herätti mielenkiintoa ja oli hauskaa tavata teokseen osallistuneita ihmisiä, joista muutamia oli päässyt paikalle. Kiitos heille ja kaikille muillekin, jotka tulivat juhlistamaan lopputyönäyttelyn avautumista! Näyttely on auki 28.5. asti eli paikalle ehtii kyllä myöhemminkin.

Teokseni on saanut huomiota mediassa; minua haastateltiin Ylen Kultakuume radio-ohjelmaan, joka on kuultavissa Yle Areenassa. Myös Helsingin Sanomien perjantaina ilmestyneessä Nyt-liitteessä on maininta teoksesta. Lisäksi Helsingin Sanomien kriitikot nostivat teoksen esille omassa arviossaan.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee itse katsomaan Kuvan Kevät -näyttelyä!

Kirjoittaja: Titta Aaltonen
Tila-aikataiteet, kertoo tekstein ja kuvin opinnäyteprojektinsa taustoista, itse prosessista sekä sen lopputulemasta Kuvan Keväässä.

Asiasanat: #Blogi #ExhibitionLaboratory #KuvanKevät #Lopputyö #Lopputyönäyttely #TittaAaltonen

Kuvan Kevät -blogi

Kuvan Kevät -blogissa pääset seuraamaan Kuvataideakatemian maisterinäyttelyyn valmistautuvien opiskelijoiden ajatuksia ja elämää. Blogiin kirjoittavat vuonna 2020 maisteriopiskelijat Eva Lamppu ja Val Smets.

Kuvan Kevät -maisterinäyttelyyn osallistuu pian valmistuvia taiteilijoita Kuvataideakatemian kaikilta opetusalueilta (maalaus, kuvanveisto, taidegrafiikka ja tila-aikataiteet).

Kevään poikkeustilanteen vuoksi Kuvan Kevät on siirretty syksylle 2020 (10.10.-8.11.2020).

Uusimmat julkaisut

Seuraa blogia