← Takaisin blogiin

Titta Aaltonen – Osallistujat

Kuvan Kevät -näyttelyyn tuleva teokseni koostuu pääosin materiaalista, jonka olen kerännyt projektiin osallistuneilta ihmisiltä. Viime syksyn ja tämän kevään aikana olen etsinyt henkilöitä, joilla on muutettua alkuperää oleva sukunimi. Tällaisia sukunimiä olen löytänyt aiemmissa blogikirjoituksissa mainituista lähteistä sekä muusta, useimmiten internetistä löytyvästä materiaalista. Sukunimen perusteella olen ottanut yhteyttä ihmisiin Facebookissa ja joskus myös suoraan sähköpostitse. Osan osallistujista olen tavannut tilaisuuksissa, joihin olen osallistunut.

Olen pyytänyt osallistujia kirjoittamaan oman nimensä sekä pois muutetun sukunimen kortistokortille. Osa osallistujista on myös kirjoittanut tekstin nimenmuutoksen taustoista. Suurimman osan nimikorteista olen kerännyt postitse; lähetin osallistujille kirjeen, jossa oli mukana tyhjä kortistokortti sekä valmiiksi täytetty palautuskuori. Postiluukustani onkin tipahdellut pieniä kirjekuoria lähes joka arkipäivä noin kahdeksan kuukauden ajan! Mahtaa postinjakaja ihmetellä, kun kaikki kuoret on kirjoitettu samalla käsialalla.

Tähän mennessä projektiin on osallistunut n. 240 henkilöä. Olen äärimmäisen kiitollinen kaikille osallistujille, sillä ilman heitä teosta ei olisi olemassa! Kiitos!

Ne, jotka eivät ole saaneet mahdollisuutta osallistua projektiin etukäteen, voivat vielä osallistua näyttelyssä!

PS. Eilisessä Helsingin Sanomissa oli artikkeli, joka sivuaa projektini teemoja.

Kirjoittaja: Titta Aaltonen
Tila-aikataiteet, kertoo tekstein ja kuvin opinnäyteprojektinsa taustoista, itse prosessista sekä sen lopputulemasta Kuvan Keväässä.

Asiasanat #Blogi #KuvanKevät #Lopputyö #Lopputyönäyttely #TittaAaltonen

Kuvan Kevät -blogi

Kuvan Kevät -blogissa pääset seuraamaan Kuvataideakatemian maisterinäyttelyyn valmistautuvien opiskelijoiden ajatuksia ja elämää. Blogiin kirjoittavat vuonna 2020 maisteriopiskelijat Eva Lamppu ja Val Smets.

Kuvan Kevät -maisterinäyttelyyn osallistuu pian valmistuvia taiteilijoita Kuvataideakatemian kaikilta opetusalueilta (maalaus, kuvanveisto, taidegrafiikka ja tila-aikataiteet).

Kevään poikkeustilanteen vuoksi Kuvan Kevät on siirretty syksylle 2020 (10.10.-8.11.2020).

Uusimmat julkaisut

Seuraa blogia