← Takaisin blogiin

Titta Aaltonen – Tunnelmia

Kuvan Kevät -näyttelyn viimeinen viikko on jo menossa! Olen saanut näyttelyyn liittyen paljon onnitteluja – kiitos niistä! Nyt ajattelin käydä läpi omia ajatuksiani prosessiin liittyen ja myös onnitella itseäni tekemästäni työstä. Ensinnäkin olen onnellinen siitä, että tartuin teokseni aiheeseen ja lähdin toteuttamaan siitä teosta. Projektin yksi suuri haaste ja riski oli se, että en voinut tietää saanko osallistujia projektiini ja epävarmuus teoksen laajuudesta oli läsnä projektin loppuun asti.

Onnittelen itseäni myös siitä, että lähdin rohkeasti toteuttamaan teosta, joka perustuu itselleni ennalta vieraaseen työskentelytapaan. En ole koskaan aiemmin tehnyt osallistavaa projektia ja olen iloinen siitä, että päädyin sellaisen tekemään. Projekti on ollut positiivinen kokemus ja vuorovaikutus osallistujien kanssa on ollut todella palkitsevaa. Olen saanut paljon kannustavaa palautetta osallistujilta, mikä on ollut merkityksellistä.

Teoksen valmistumisprosessi on ollut pitkä ja siihen on sisältynyt sekä innostuksen että silkan puurtamisen hetkiä. Onnittelen siis itseäni myös siitä, että sain vietyä projektin kunnialla loppuun saakka!

Kirjoittaja: Titta Aaltonen
Tila-aikataiteet, kertoo tekstein ja kuvin opinnäyteprojektinsa taustoista, itse prosessista sekä sen lopputulemasta Kuvan Keväässä.

Asiasanat: #Blogi #ExhibitionLaboratory #KuvanKevät #Lopputyö #Lopputyönäyttely #TittaAaltonen

Kuvan Kevät -blogi

Kuvan Kevät -blogissa pääset seuraamaan Kuvataideakatemian maisterinäyttelyyn valmistautuvien opiskelijoiden ajatuksia ja elämää. Blogiin kirjoittavat vuonna 2020 maisteriopiskelijat Eva Lamppu ja Val Smets.

Kuvan Kevät -maisterinäyttelyyn osallistuu pian valmistuvia taiteilijoita Kuvataideakatemian kaikilta opetusalueilta (maalaus, kuvanveisto, taidegrafiikka ja tila-aikataiteet).

Kevään poikkeustilanteen vuoksi Kuvan Kevät on siirretty syksylle 2020 (10.10.-8.11.2020).

Uusimmat julkaisut

Seuraa blogia