← Back to blog

G Songlab-biisipajahankkeelle ministeriön erityisavustus

Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustus on kohdennettu lasten ja nuorten osallistumista taiteeseen ja kulttuurielämään lisäävien hankkeiden toteuttamiseen.

Kaksi nuorta ja kaksi ohjaajaa keskustelevat soitinten äärellä.
Kuva: Susa Junnola

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt erityisavustuksen nuorten biisipajahanke G Songlabille vuosiksi 2021-22. Erityisavustus on kohdennettu lasten ja nuorten osallistumista taiteeseen ja kulttuurielämään lisäävien hankkeiden toteuttamiseen. G Songlab tarjoaa kaikille avoimia ja maksuttomia biisipajoja omien biisien tekemisestä kiinnostuneille 13-28-vuotiaille nuorille. Hankkeessa tehdään sektorirajoja ylittävää yhteistyötä Taiteen perusopetuksen ja nuorisopalveluiden välillä. Erityisavustuksen turvin G Songlab -pajatoiminta aloitetaan Helsingin lisäksi seitsemällä uudella paikkakunnalla Suomessa. Tiedonjulkistamisen kulttuuritehdas Tiuku Ry:n vuonna 2019 käynnistämän hankkeen tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat Genelec Oy, Helsingin kaupunki ja Taideyliopisto.

Lisätietoja

Lue lisää G Songlab-hankkeen sivuilta.

Lue Genelecin artikkeli Helsingin Sanomien verkkosivuilta.

Art makes a difference

Taidekasvatuksen tutkimuskeskus CERADAn blogista löydät keskuksen uutiset, tapahtumat ja puheenvuorot. Keskuksen tutkijat kirjoittavat taidekasvatuksen tutkimuksesta sekä taidealan korkea-asteen koulutuksen tutkimusperustaisesta kehittämisestä.

Research centre CERADA’s blog offers news and views about how research into arts education can have an impact on society. CERADA researchers at Uniarts Helsinki blog about their work.

Latest posts

Follow blog