← Back to blog

G Songlab-biisipajahankkeelle ministeriön erityisavustus

Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustus on kohdennettu lasten ja nuorten osallistumista taiteeseen ja kulttuurielämään lisäävien hankkeiden toteuttamiseen.

Kaksi nuorta ja kaksi ohjaajaa keskustelevat soitinten äärellä.
Kuva: Susa Junnola

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt erityisavustuksen nuorten biisipajahanke G Songlabille vuosiksi 2021-22. Erityisavustus on kohdennettu lasten ja nuorten osallistumista taiteeseen ja kulttuurielämään lisäävien hankkeiden toteuttamiseen. G Songlab tarjoaa kaikille avoimia ja maksuttomia biisipajoja omien biisien tekemisestä kiinnostuneille 13-28-vuotiaille nuorille. Hankkeessa tehdään sektorirajoja ylittävää yhteistyötä Taiteen perusopetuksen ja nuorisopalveluiden välillä. Erityisavustuksen turvin G Songlab -pajatoiminta aloitetaan Helsingin lisäksi seitsemällä uudella paikkakunnalla Suomessa. Tiedonjulkistamisen kulttuuritehdas Tiuku Ry:n vuonna 2019 käynnistämän hankkeen tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat Genelec Oy, Helsingin kaupunki ja Taideyliopisto.

Lisätietoja

Lue lisää G Songlab-hankkeen sivuilta.

Lue Genelecin artikkeli Helsingin Sanomien verkkosivuilta.

Art makes a difference

Taidekasvatuksen tutkimusverkosto CERADAn blogista löydät verkoston uutiset, tapahtumat ja puheenvuorot. Verkoston tutkijat kirjoittavat taidekasvatuksen tutkimuksesta sekä taidealan korkea-asteen koulutuksen tutkimusperustaisesta kehittämisestä. Tutkimusverkosto on osa Taideyliopiston Tutkimusinstituuttia.

Research network CERADA’s blog offers news and views about how research into arts education can have an impact on society. CERADA researchers at Uniarts Helsinki blog about their work. The research network is part of Uniarts Helsinki Research Institute.

Latest posts

Follow blog