Art makes a difference

Research centre CERADA's blog offers news and views about how research into arts education can have an impact on society.

About this blog
Lapset maalaavat. Aikuinen pyyhkii toisen lapsen hihaa.
Eeva Anundi / Taideyliopisto

Latest

Show: All Conferences In Finnish / Suomeksi Interviews Tutkittua tietoa taidekasvatuksesta
 • Suomalainen näyttelijä, etnisesti monenlainen näyttelijä?

  Näyttelijäntaiteen koulutusohjelma ei enää viime aikoina ole ollut se totaalisen valkoinen, perinteisesti ymmärretyn kantasuomalaisuuden linnake, jollaisena se joskus julkisessa keskustelussa on esitetty.

 • Survey for classical musicians

  Help us with our research by answering to our survey about coping with the pandemic.

 • G Songlab-biisipajahankkeelle ministeriön erityisavustus

  Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustus on kohdennettu lasten ja nuorten osallistumista taiteeseen ja kulttuurielämään lisäävien hankkeiden toteuttamiseen.

 • Making Art Work

  In sociologist Stephen Duncombe and artist Steve Lambert’s recent ESA-Arts keynote ‘Making Art Work’ they argue that all art is instrumental, but to have impact and be æffective requires clarity.

Load more

About this blog

Taidekasvatuksen tutkimuskeskus CERADAn blogista löydät keskuksen uutiset, tapahtumat ja puheenvuorot. Keskuksen tutkijat kirjoittavat taidekasvatuksen tutkimuksesta sekä taidealan korkea-asteen koulutuksen tutkimusperustaisesta kehittämisestä.

Research centre CERADA’s blog offers news and views about how research into arts education can have an impact on society. CERADA researchers at Uniarts Helsinki blog about their work.