← Takaisin blogiin

Hae tanssitaiteen kandidaattiohjelmaan

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen kandidaattiohjelma hakee opiskelijoita syksyllä 2022 alkavaan koulutukseen.

Riku Kosonen tanssii, sekä tekstitiedot hakuajasta tanssitaiteen kandidaattiohjelmaan.
Kuvassa opiskelijamme Riku Koponen.

Hakuaika: 5.-19.1.2022
DL: 19.1.2022 klo 15 (UTC +2)

Opintojen keskiössä on taiteilijaksi kasvaminen. 

Tanssitaiteen koulutusohjelma on tanssitaiteen kandidaatin tutkintoon johtava, kolmivuotinen (180 op) koulutus. Tavoitteemme on tarjota opiskelijoillemme mahdollisuus kasvaa oman taiteenalansa itsenäisiksi toimijoiksi, joilla on valmiudet sijoittua tanssin ammattikentälle sen taidetta ja rakenteita omalla työllään kehittävinä ja uudistavina tekijöinä. 

Opiskelijana pääset pohtimaan sekä esiintyjäntaidollisia että koreografisia kysymyksiä asiantuntevan opettajakunnan, vierailevien taiteilijoiden ja tutkijoiden opetuksessa.

Tutkinto koostuu muun maussa tanssitaiteen praktiikoista ja taiteellisista projekteista, nykyesitystä ja tanssitaidetta taustoittavista viitekehysopinnoista, valinnaisista opinnoista sekä kirjallisesta opinnäytteestä. Kansainväliset vaihdot, esitysten seuraaminen ja festivaalivierailut muodostavat osan oppimisympäristöä. Taideyliopiston liikkuvuusjaksot mahdollistavat myös opiskelun eri akatemioissa.

Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen teak.hakijapalvelut@uniarts.fi

Tanssitaiteen blogi

Tanssitaiteen blogi on perustettu alustaksi, jolla keskustella erilaisista tanssitaiteeseen ja sen tekemiseen liittyvistä kysymyksistä ja havainnoista. Blogin kirjoitusten kautta pääset tutustumaan tanssitaiteen opiskelun arkeen opiskelijoiden ja henkilökunnan näkökulmista, ja lukemaan ajoittain ilmestyviä opiskelijoiden ja opettajien haastatteluja.

Uusimmat julkaisut

Seuraa blogia